Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA o 10000eur !!! Predaj slnečného 4izb. rodinného domu v obci Nižná Pokoradz.

Ulica: Nižná Pokoradz
Mestská časť: Nižná Pokoradz
Obec: Rimavská Sobota
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
125 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný slnečný 4 - izbový rodinný dom s obytnou plochou 142 m2 s možnosťou dostavby 2x podkrovných izieb v centre vyhľadávanej  obci Nižná Pokoradz , 2 km vzdialenej od okr. mesta Rim. Sobota. Celková rozloha pozemku je 1 090 m2. Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii a v plne obývateľnom stave, napojený na elektrinu, vodu. Kanalizácia je riešená do septiku ale pred pozemkom sa nachádza aj obecná kanalizácia. Dom je vykurovaný kombinovane tuhým palivom a infra radiátormi v každej miestnosti. Podlahy v celom dome kvalitné laminátové parkety, WC a kúpeľňa, obklad a dlažba. V rodinnom dome sa nachádza obývačka s kuchyňou, kúpelna s WC a 3x priestranné izby a v podkroví + 1 izba. Rodinný dom je zateplený, suchý, udržiavaný v dobrom stave. Autobusová zástavka a potraviny sú vzdialené cca 150 m od domu. Doporučujem osobnú obhliadku, bližšie informácie vám rád poskytnem na tel: 0911448250.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
667 m2
Úžitková plocha:
142 m2
Plocha pozemku:
1090 m2
Zastavaná plocha:
669 m2
Podlahová plocha:
142 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
40 m2
Vykurovanie:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan FODOR

Štefan FODOR

Certifikovaný realitný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Česky
  • rusr
  • lrm
  • sora

Oblasti predaja realít sa naplno venujem už viac ako 11 rokov. Hneď po prvom úspešne zrealizovanom predaji som vedel, že práve táto cesta bude tá správna, ktorou chcem kráčať. Myslím si, že kto ma čo i len trochu pozná, vie, že svoju prácu naozaj zbožňujem. Verím, že obchod s nehnuteľnosťami a pomoc ľuďom pri ich dôležitých rozhodnutiach v oblasti kúpy a predaja budú pre mňa celoživotnou profesiou, pretože to vnímam nie len ako prácu, ale aj ako svoj životný štýl. Najväčšou motiváciou je pre mňa spokojnosť klientov a ich pozitívne reakcie. Teší ma rozmanitosť, ktorú do obchodu prinášajú ľudia a nehnuteľnosti svojou jedinečnosťou.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti