Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok - Rimavské Janovce

Ulica: Lukovištia
Obec: Rimavské Janovce
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Poľnohospodárske a lesné pozemky
2 000 €
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam na predaj rovinatý pozemok v okrajovej časti obce Rimavské Janovce  s rozlohou  843 m2,  s asfaltovou prístupovou cestou.  Tiché a slnečné prostredie. Vhodné na pestovanie poľnohospodárskych plodín a možnosťou vybudovania záhradnej chatky na pozemku bez IS. V blízkosti  sa nachádza rekreačná oblasť Kurinec, kde je možnosť rybolovu, cykloturistiky a rekreácie. 
Cena je celková vrátane provízie za kompletný servis RK. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
843 m2
Klimatizácia:
áno
Inžinierske siete:
blízko

Pozrieť na mape

Maklér

V realitách pracujem  od roku 2007, mojím cieľom je nájsť najlepšie možné riešenia ako klientom zabezpečiť službu realitnej kancelárie k ich spokojnosti s ľudským a profesionálnym prístupom. Zároveň každú našu službu zrealizovať do úspešného konca. Odmenou pre mňa sú spokojní klienti a spolupracovníci. Zároveň mi táto práca  umožňuje časovú flexibilitu, ktorá je súčasťou môjho životného štýlu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti