Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZĽAVA !!!! - Radový rodinný dom Šibeničný Vrch

Ulica: Liesková
Mestská časť: Šibeničný vrch
Obec: Rimavská Sobota
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
116 000 €

Popis nehnuteľnosti

Využite zimnú zľavu ak  vás už nebaví tlačiť sa s rodinou v byte a pokukujete po rodinnom dome. Mám pre vás príjemné bývanie vo vyhľadávanej tichej lokalite mesta Rimavská Sobota. Trojpodlažný rodinný dom v radovej zástavbe z konca 70-tych rokov, ktorý zatiaľ nie je zrekonštruovaný, no ponúka príležitosť rekonštrukcie a zmien dispozície podľa vlastných predstáv. Dom má 4 izby, tri balkóny, plynové kúrenie, veľkú garáž a určite vás poteší aj útulná záhrada na mierne svahovitom pozemku. Pozrite si dispozíciu domu v prehľadných pôdorysoch. Rád vás privítam aj na osobnej obhliadke priamo na mieste. Doprajte svojej rodine priestor a vymeňte byt za dom, táto slnečná lokalita v Rimavskej Sobote - Šibeničný Vrch je určite dobrá voľba.

Výhody

Balkón

Bez ťarchy

Garážové státie

Ideálna orientácia

Občianska vybavenosť

Slnečný

Krásne výhľady na mesto

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
228 m2
Úžitková plocha:
180 m2
Plocha pozemku:
228 m2
Zastavaná plocha:
80 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
4
Balkón:
áno - 3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230/400V
Krb:
áno
Garáž:
áno - 1
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Miroslav TÁČIK RSc.

Ing. Miroslav TÁČIK RSc.

Vedúci realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • rusr
  • lrm
  • sora

Už viac ako 15 rokov sa venujem práci s ľudmi a realitami. V roku 2010 som začal ako realitný maklér so sídlom v Rimavskej Sobote. 

Byť realitným maklérom je spojenie životného štýlu, presvedčenia a neustáleho osobnostného rastu. Každý môj realitný obchod je pre mňa jedinečný, každá nehnuteľnosť má svoj príbeh. S mojimi klientami si vytváram vzťah, aby som dokonale pochopil ich potreby a očakávania. Úspešne predať nehnuteľnosť nie je jednoduché. Práve preto sa zameriavam v realitách na miesto kde žijem. Tu som doma a v realitnom trhu som zorientovaný. Pri každom obchode sa o každý typ nehnuteľnosti postaráme v najvyššom štandarde, či sa jedná o 1 izbový byt alebo luxusný rodinný dom.  

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti