Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RODINNÝ DOM NA VEĽKOM POZEMKU S KRÁSNYM VÝHĽADOM

Ulica: Vinice
Mestská časť: Vinice
Obec: Rimavská Sobota
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
89 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte nadštandardne veľký pozemok a bývanie v tichej a bezpečnej lokalite  na okraji mesta ponúkam Vám na predaj rodinný dom v mestskej časti Rimavská Sobota - Vinica.  Do svahu postavený 3 izbový rodinný dom má  celkovú užitkovú plochu 107 m² z toho obytnú plochu 74 m² tkovú plochu 34 m²  s celkovou plochou  pozemku 6271m². Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, kúpeľňa, veranda a miestnosť využiteľná na sklad, komoru a.p.. Na prízemí je umiestnená kuchyňa, priestranná špajza a kotolňa. Orientácia na svetové strany JV . Napojenie na inžinierske siete:  elektrina a vodovod. Dom je v pôvodnom stave z tehál, drevený krov s plechovou strechou, vykurovanie ústredné radiátormi s možnosťou voľby kúrenia tuhým palivom liatinovým kotlom, alebo elektrickým kotlom Protherm.  Realizovaná čiastočná rekonštrukcia domu: rekonštrukcia strechy v roku 2016, kotol na tuhé palivo Limatherm (po výmene v roku 2019/2020) a kotol na elektrické kúrenie, rekonštrukcia komína 2019/2020.  Vedľajšie stavby na pozemku: hospodárska budova so senníkom, stavby pre domáce zvieratá, pivnica na uskladnenie zeleniny.   

Záhrada nadštandardnej veľkosti v hornej časti pozemku rovinatá plocha nižšie prechádza do svahu a spodná časť záhrady je strmší svah. Šírka pozemku priemerne 36m. Pozemok je prispôsobený na chov domácich zvierat, pestovanie ovocia, poľnohospodárskych plodín a zároveň ostáva dostatok priestoru pre vytvorenie relaxačnej zóny  v súkromnom a tichom prostredí. Vhodné  aj pre rodiny s deťmi a klientov, ktorý vyhľadávajú pokojné a  bezpečné miesto na bývanie blízko mesta. Bližšie informácie na tel. č: 0903 966 800.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
6271 m2
Úžitková plocha:
107 m2
Plocha pozemku:
6271 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
nie
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
nie
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

V realitách pracujem  od roku 2007, mojím cieľom je nájsť najlepšie možné riešenia ako klientom zabezpečiť službu realitnej kancelárie k ich spokojnosti s ľudským a profesionálnym prístupom. Zároveň každú našu službu zrealizovať do úspešného konca. Odmenou pre mňa sú spokojní klienti a spolupracovníci. Zároveň mi táto práca  umožňuje časovú flexibilitu, ktorá je súčasťou môjho životného štýlu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti