Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok - Močiar - Rimavské Janovce

Ulica: Močiar
Obec: Rimavské Janovce
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie
25 €/m2
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pozemok s potenciálom využitia na výstavbu min 5 rodinných domov v obci Rimavské Janovce m.č. Močiar. Výmera je 5990 m2. Ideálna šírka 30 m. Pri predpokladanom rozdelení pozemku vzniknú 4 pozemky 25*30 m t.j. 750 m2 a jeden väčší  cca 2050 m2 30*56-76m. Prístupová komunikácia je plánovaná o šírke 5 m. Parcela je vysporiadaná v osobnom vlastníctve, súhlas s výstavbou aktuálne k pozemku nie je vydaný. V prípade rýchleho jednania je možná dohoda na primeranej zľave z ceny. K pozemku je možné dokúpiť aj Trvalý trávny porast o výmere 2388 m2 .

Cena je uvádzaná za kompletnú výmeru.

Podľa UPI je väčšia časť pozemku určená na výstavbu rodinných domov, k pozemku vedie obecná prístupová cesta, elektrina dostupná na hranici pozemku, voda a kanalizáciu je potrebné zatiaľ riešiť formou vlastnej studne a ČOV.

V prípade záujmu o viac informácií Vám pozemok ukážeme radi osobne.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
8378 m2
Plocha pozemku:
8378 m2
Kanalizácia:
nie
Plyn:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Miroslav TÁČIK RSc.

Ing. Miroslav TÁČIK RSc.

Vedúci realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • rusr
  • lrm
  • sora

Už viac ako 15 rokov sa venujem práci s ľudmi a realitami. V roku 2010 som začal ako realitný maklér so sídlom v Rimavskej Sobote. 

Byť realitným maklérom je spojenie životného štýlu, presvedčenia a neustáleho osobnostného rastu. Každý môj realitný obchod je pre mňa jedinečný, každá nehnuteľnosť má svoj príbeh. S mojimi klientami si vytváram vzťah, aby som dokonale pochopil ich potreby a očakávania. Úspešne predať nehnuteľnosť nie je jednoduché. Práve preto sa zameriavam v realitách na miesto kde žijem. Tu som doma a v realitnom trhu som zorientovaný. Pri každom obchode sa o každý typ nehnuteľnosti postaráme v najvyššom štandarde, či sa jedná o 1 izbový byt alebo luxusný rodinný dom.  

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti