Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne na predaj poschodový, 5-izbový rodinný dom v obci Čerenčany s obytnou plochou 147m2 a celkovou výmerou pozemku 600m2. 

Na prízemí sa nachádza veľká vstupná chodba, kuchyňa s otvorenou obývacou izbou, kúpeľňa so sprchovým kútom, WC, 1 izba, terasa.

Na poschodí sú ďalšie 4 izby, 1 kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Veľká pivnica s dostatkom priestoru na skladovanie a vytvorenie ďalších miestností. Dom má dve garáže, parkovacie miesto pred domom, letnú kuchyňu, záhradu a gril.

Inžinierske siete: elektrina, vodovod, kúrenia tuhým palivom a kanalizácia.

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, plastové okná a vchodové dvere, elektrický bojler bol vymenený v roku 2022, objem bojlera 120l.

Dom sa nachádza v tichej časti obce, bez priamych susedov. Rimavská Sobota je vzdialená len 5 km.

Bližšie informácie na tel. č: 0907 631 028

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
600 m2
Úžitková plocha:
147 m2
Zastavaná plocha:
161 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
5
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Materiál:
tehla
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Eva Czikóová

Eva Czikóová

realitný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • French
  • English

Celý môj život bolo mojím cieľom nejakým spôsobom pomáhať ľuďom. Mám pocit, že s touto prácou som našla spôsoby ako môžem pomáhať iným nájsť vysnívaný domov. Ak predávate pomôžem vám uzavrieť jednu éru, ak kupujete pomôžem vám začať na novom mieste podľa vašich predstáv.

S pomocou mojej flexibilnej pracovnej doby a profesionálneho tímu vám nielen nájdeme váš nový domov ale urobíme aj 3D vizuál domova vašich snov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti