Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nadštandardne zrekonštruovaný dom v centre mesta - Rimavská Sobota

Obec: Rimavská Sobota
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
530 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte výnimočnú a jedinečnú nehnuteľnosť pre vašu rodinu, ak chcete využívať výhody bývania v centre mesta, potom je práve toto ponuka, na ktorú ste čakali! Ponúkame na predaj luxusný rodinný dom priamo v centre Rimavskej Soboty.

Celková plocha pozemku je 627 m2, zastavaná plocha je 330 m2, úžitková plocha je 155 m2, plocha záhrady 297m2. 

Dom má 4 izby, veľkú kuchyňu s ostrovčekom. Sporák s rúrou je priamo z Talianska, vďaka čomu je kuchyňa ešte výnimočnejšia. Kuchynská linka so vstavaným spotrebičom doplňuje svojím kvalitným a moderným prevedením tento nadčasový priestor.  

V dome sa nachádzajú dve kúpeľne, z ktorých do jednej sa vchádza priamo zo spálne, šatník a druhá kúpeľňa je bezbariérová priestorovo aj funkčne. 
V suteréne sa nachádza wellness zóna vo veľkej miestnosti (infračervená a fínska sauna), sprcha, WC, zábavná miestnosť s biliardom, ďalšie úložné priestory a práčovňa. 

Dom má 4 garáže a prístrešok pre dve autá. Možnosť využitia podkrovia: vnútorná výška 6 metrov, čo umožňuje vytvorenie ďalšieho podlažia. Vo dvore je dostatok miesta na zriadenie aj malého bazéna, grilu a pestovania domácej zeleniny. Príjemná terasa orientovaná na JZ.

Diaľovo ovládaná elektrická brána, kamerový systém a alarm.   

Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou vo veľmi vysokom štandarde v roku 2017- 2018. V celom dome sú medené rozvody, unikátne liate radiátory vyrobené na zákazku a na mieru prispôsobené miestnostiam domu. Kúrenie a ohrev vody zabezpečuje plynový kotol. Farby izieb sú prispôsobená dnešným trendom v oblasti bývania. Okná majú 3 vrstvy zasklenia. 

Inžinierske siete - elektrina, plyn, mestský vodovod a kanalizácia.   

Keďže dom je v centre, všetko, čo by ste mohli potrebovať, je naozaj blízko a okrem vychutnania si luxusného dizajnu tohto domova je všetko len na krok. Obchody, pekárne, kino, kaviarne, banky, nemocnice atď.

Cena je konečná! Vítaní sú len vážni záujemcovia! Dom bude voľný od konca novembra.

Bližšie informácie a termín vážnej obhliadky získate na čísle 0907 631 028

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
627 m2
Úžitková plocha:
155 m2
Plocha pozemku:
627 m2
Zastavaná plocha:
330 m2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 5 áut
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Eva Czikóová

Eva Czikóová

realitný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • French
  • English

Celý môj život bolo mojím cieľom nejakým spôsobom pomáhať ľuďom. Mám pocit, že s touto prácou som našla spôsoby ako môžem pomáhať iným nájsť vysnívaný domov. Ak predávate pomôžem vám uzavrieť jednu éru, ak kupujete pomôžem vám začať na novom mieste podľa vašich predstáv.

S pomocou mojej flexibilnej pracovnej doby a profesionálneho tímu vám nielen nájdeme váš nový domov ale urobíme aj 3D vizuál domova vašich snov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti