Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RD Tomašová ul. J. Kráľa

Ulica: J. Kráľa
Obec: Rimavská Sobota
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
105 000 €

Popis nehnuteľnosti

Tento rodinný dom osloví najmä tých, ktorí chcú vymeniť bývanie v byte za rodinný dom. Dom ponúka po rekonštrukcii a menšej dostavbe možnosť komfortného bývania pre 3-4 člennú rodinu. K rodinnému domu je spracovaný projekt na dostavbu a rekonštrukciu.  Novému majiteľovi bude poskytnutý tento projekt bezplatne.

Pripojenie nehnuteľnosti na inžinierske siete – verejný vodovod, kanalizácia, elektrina, plyn je možné pripojiť. Za domom je záhradka ktorá vám poskytne relax a súkromie. Susedia sú priateľskí, pričom rešpektujú Vaše súkromie.

Úžitková plocha domu:         82 m2
Zastavaná plocha:                310 m2
Celková plocha pozemku:  648 m2

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nutná rekonštrukcia
Celková plocha:
130 m2
Úžitková plocha:
82 m2
Plocha pozemku:
648 m2
Zastavaná plocha:
310 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
áno
Energetický certifikát:
nie
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
nie
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Miroslav TÁČIK RSc.

Ing. Miroslav TÁČIK RSc.

Vedúci realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • rusr
  • lrm
  • sora

Už viac ako 15 rokov sa venujem práci s ľudmi a realitami. V roku 2010 som začal ako realitný maklér so sídlom v Rimavskej Sobote. 

Byť realitným maklérom je spojenie životného štýlu, presvedčenia a neustáleho osobnostného rastu. Každý môj realitný obchod je pre mňa jedinečný, každá nehnuteľnosť má svoj príbeh. S mojimi klientami si vytváram vzťah, aby som dokonale pochopil ich potreby a očakávania. Úspešne predať nehnuteľnosť nie je jednoduché. Práve preto sa zameriavam v realitách na miesto kde žijem. Tu som doma a v realitnom trhu som zorientovaný. Pri každom obchode sa o každý typ nehnuteľnosti postaráme v najvyššom štandarde, či sa jedná o 1 izbový byt alebo luxusný rodinný dom.  

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti