Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA!!!! 2 izbový rodinný dom / Gemerský Jablonec

Obec: Gemerský Jablonec
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
35 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam na predaj 2 izbový rodinný dom, ktorý je možné rekonštrukciou rozšíriť na 3 izbový podľa vlastných predstáv. Pozostáva z  veľkej kuchyne s jedálňou, dvoch izieb, kúpeľne s vaňou a WC. 

Dom sa nachádza na pozemku o výmere 345 m2, obytná plocha je 50,30 m2 a samostatná letná kuchyňa má výmeru 15,40 m2., celková úžitková plocha je 65,70m2. 

Postavený je z nepálených tehál a pred 4 rokmi bol zrekonštruovaný: plastové dvere a okná,  interiérové a exteriérové omietky, elektroinštalácia a vodoinštalácia, podlahy laminátové. Súčasťou ceny domu je aj materiál k rekonštrukcii strechy a interiérové do kúpeľne k výmene.  

Inžinierske siete:  elektrina, verejný vodovod a kanalizácia. Vykurovanie je riešené krbom, ktorý bol kupovaný pred 6 rokmi. V prípade potreby je možné zaviesť do domu plyn, ktorého prípojka je umiestnená pred domom.

Gemerský Jablonec je obec, kde nájdete klud a zároveň krásne okolie. Jazero nachádzajúce sa neďaleko obce je obľúbeným miestom pre tých, ktorí chcú rybárčiť, no ak si chcete len oddýchnuť, môžete ho kedykoľvek navštíviť pár minútovou prechádzkou alebo na bicykli.
V lete ponúka obec viacero možností zábavy, ale aj 7 minút vzdialená obec Hajnáčka, ktorá vám ponúka nielen letné festivaly, ale aj množstvo turisticky.

V obci sa nachádza škola, škôlka, obchod, lisovňa a železiarstvo.

Odporúčam osobnú obhliadku, ráda Vám dom ukážem.

Čakám na Váš telefonát 0907 631 028 alebo emailom: czikoova@realitygemer.com

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
345 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
65.7 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
iné
Pivnica:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2020
Celková plocha:
345 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Eva Czikóová

Eva Czikóová

realitný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • French
  • English

Celý môj život bolo mojím cieľom nejakým spôsobom pomáhať ľuďom. Mám pocit, že s touto prácou som našla spôsoby ako môžem pomáhať iným nájsť vysnívaný domov. Ak predávate pomôžem vám uzavrieť jednu éru, ak kupujete pomôžem vám začať na novom mieste podľa vašich predstáv.

S pomocou mojej flexibilnej pracovnej doby a profesionálneho tímu vám nielen nájdeme váš nový domov ale urobíme aj 3D vizuál domova vašich snov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti