Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Máte záujem Vašu nehnuteľnosť PREDÁVAŤ alebo reálne PREDAŤ ??? :-) 0911448250

Obec: Rimavská Sobota
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
1 111 €
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária REALITY GEMER Vám REÁLNE PREDÁ !!!! Vašu nehnuteľnosť, bezpečne, rýchlo  a za najlepšiu možnú predajnú cenu. Sme realitnou kanceláriou pôsobiacou na trhu už viac ako 12 rokov a našim cielom je predaj vášho domu, bytu, pozemku za reálne ceny aby sme uspokojili predávajúcich aj kupujúcich zákazníkov. Nesľubujeme nemožné ale reálne plníme vaše sny !!! 

V prípade záujmu o prekonzultovanie predaja Vašej nehnutelnosti nás prosím kontaktujte na tel: +421 911 448 250.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
pôvodný

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan FODOR

Štefan FODOR

Certifikovaný realitný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Česky
  • rusr
  • lrm
  • sora

Oblasti predaja realít sa naplno venujem už viac ako 11 rokov. Hneď po prvom úspešne zrealizovanom predaji som vedel, že práve táto cesta bude tá správna, ktorou chcem kráčať. Myslím si, že kto ma čo i len trochu pozná, vie, že svoju prácu naozaj zbožňujem. Verím, že obchod s nehnuteľnosťami a pomoc ľuďom pri ich dôležitých rozhodnutiach v oblasti kúpy a predaja budú pre mňa celoživotnou profesiou, pretože to vnímam nie len ako prácu, ale aj ako svoj životný štýl. Najväčšou motiváciou je pre mňa spokojnosť klientov a ich pozitívne reakcie. Teší ma rozmanitosť, ktorú do obchodu prinášajú ľudia a nehnuteľnosti svojou jedinečnosťou.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti