Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

REKREAČNÝ DOM - HORNÉ ZAHORANY

Ulica: Horne Zahorany
Obec: Horné Zahorany
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
68 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam na predaj menší rekreačný dom vo vyhľadávanej lokalite - Horné Zahorany, situovaný v strede dediny. Celková rozloha pozemku je 1757 m2.  3 obytné miestnosti, vstupná,  chodba, špajza, kuchyňa a kúpeľňa majú  úžitkovú plochu 105 m2, súčasťou domu je starší altánok do ktorého sa vchádza priamo z kuchyne a hospodárska budova spojená s domom.  IS - elektrina a voda a vlastná studňa.  Kúrenie na tuhé palivo v kachľovej peci. Odporúčam rekonštrukciu, ktorá umožní novému majiteľovi realizovať vlastné predstavy o interiéry a exteriéry jeho novej chalupy, po rekonštrukcii je možnosť využiť na bývanie aj podkrovie.  Nehnuteľnosť je vhodná na rekreačné aj celoročné bývanie. Za domom sa nachádza záhrada o rozlohe 1500 m2 s dostatkom ovocných stromov - prevažne sliviek. Neďaleko sa nachádza wellness pod Maginhradom, vyhliadková veža Maginhrad a vodná nádrž Teplý Vrch.               

Okolitá príroda Vám zabezpečí skutočný relax. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel: 0903 966 800

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
1757 m2
Úžitková plocha:
105 m2
Zastavaná plocha:
180 m2
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
studňa a vodovod
Garáž:
áno
Kanalizácia:
nie
Plyn:
nie
Materiál:
iné
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

V realitách pracujem  od roku 2007, mojím cieľom je nájsť najlepšie možné riešenia ako klientom zabezpečiť službu realitnej kancelárie k ich spokojnosti s ľudským a profesionálnym prístupom. Zároveň každú našu službu zrealizovať do úspešného konca. Odmenou pre mňa sú spokojní klienti a spolupracovníci. Zároveň mi táto práca  umožňuje časovú flexibilitu, ktorá je súčasťou môjho životného štýlu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti