Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Reality Gemer vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúkajú Rodinný dom na Novej ulici v obci ZACHAROVCE. Tento rodinný dom osloví najmä tých, ktorí milujú priestor. Je taktiež určený pre viacčlennú rodinu alebo sa dá využiť na dvojgeneračné bývanie. Dom ponúka komfortné bývanie v tesnej blízkosti prírody a zároveň v blízkosti mesta.

Novým majiteľom je sú k dispozícii 4 izby na dvoch nadzemných podlažiach a v obytnom prízemí so samostatným vchodom  sú ďalšie dve izby a príslušenstvo. K domu patrí terasa s posedením, dve loggie, balkón a záhrada Vykurovanie je zabezpečené novým kotlom na tuhé palivo, príp. je k dispozícii elektrický kotol ( starší model).

Pripojenie nehnuteľnosti na inžinierske siete – verejný vodovod a elektrina.. Za domom nie je žiadna zástavba, ktorá by narúšala pôsobivé výhľady na okolitú prírodu. Susedia sú priateľskí, pričom rešpektujú Vaše súkromie.
V garáži môžete zaparkovať jedno auto a vo vedľajšej letnej kuchyni si môžete tak ako aj súčasný vlastník zriadiť posilňovňu alebo saunu. Garáž je podpivničená so vstupom od záhrady. Vedľa letnej kuchyne je murované splachovacie WC.
Rodinný dom je v  zachovalom stave  na vrchnom podlaží je za počatá rekonštrukcia. Dom je  vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Na streche je možná inštalácia fotovoltických panelov, ktoré pokryjú prevažnú časť spotreby elektrickej energie v dome.

Celková plocha domu:       300 m2
Úžitková plocha domu:      175 m2
Zastavaná plocha:              422  m2
Celková plocha pozemku: 796 m2

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
300 m2
Úžitková plocha:
175 m2
Plocha pozemku:
796 m2
Zastavaná plocha:
422 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
6
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
3
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
predpríprava
Garáž:
áno - 1
Materiál:
tehla
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Miroslav TÁČIK RSc.

Ing. Miroslav TÁČIK RSc.

Vedúci realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • rusr
  • lrm
  • sora

Už viac ako 15 rokov sa venujem práci s ľudmi a realitami. V roku 2010 som začal ako realitný maklér so sídlom v Rimavskej Sobote. 

Byť realitným maklérom je spojenie životného štýlu, presvedčenia a neustáleho osobnostného rastu. Každý môj realitný obchod je pre mňa jedinečný, každá nehnuteľnosť má svoj príbeh. S mojimi klientami si vytváram vzťah, aby som dokonale pochopil ich potreby a očakávania. Úspešne predať nehnuteľnosť nie je jednoduché. Práve preto sa zameriavam v realitách na miesto kde žijem. Tu som doma a v realitnom trhu som zorientovaný. Pri každom obchode sa o každý typ nehnuteľnosti postaráme v najvyššom štandarde, či sa jedná o 1 izbový byt alebo luxusný rodinný dom.  

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti