Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

VEĽKÝ POZEMOK SO STAVBOU A FREKVENTOVANOU POLOHOU - REZERVOVANÉ

Ulica: Košická
Obec: Rimavská Sobota
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - komerčné
149 000 €

Popis nehnuteľnosti

S exkluzivným zastúpením majiteľov Vám ponúkam na predaj pozemok o výmere 25 457 m2, ktorý sa nachádza v okrajovej časti mesta Rimavská Sobota, mimo obytnej zóny. Na pozemku sa nachádza rodinný dom so zastavanou plochou 80 m2,  napojenie na inžinierske siete - elektrina, dostupné inžinierske siete -  plyn, vodovod,  vlastná studňa a bez napojenia na kanalizáciu.  Pozemok je vzhľadom k svojej polohe a tesnej blízkosti medzinárodnej cestnej komunákácie E58  (južná cesta Slovenska Bratislava- Východné Slovensko)  vhodné využiť na  podnikateľskú činnosť.  Pre bližšie info  prípadne obhliadku  volajte 0903 966 800.         

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
25457 m2
Zastavaná plocha:
1786 m2

Pozrieť na mape

Maklér

V realitách pracujem  od roku 2007, mojím cieľom je nájsť najlepšie možné riešenia ako klientom zabezpečiť službu realitnej kancelárie k ich spokojnosti s ľudským a profesionálnym prístupom. Zároveň každú našu službu zrealizovať do úspešného konca. Odmenou pre mňa sú spokojní klienti a spolupracovníci. Zároveň mi táto práca  umožňuje časovú flexibilitu, ktorá je súčasťou môjho životného štýlu.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti