Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA !!! Predaj Dvoch Rodinných domov v obci Padarovce .

Ulica: Padarovce
Obec: Padarovce
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
69 000 €

Popis nehnuteľnosti

Do ponuky našej kancelárie pribudla nová ponuka dvoch rodinných domov v malebnej dedinke Padarovce, 3 km vzdialenej od rekreačného strediska Teplý Vrch a 10 km vzdialenej od okr. mesta Rimavská Sobota. Celková výmera pozemku je 1 512 m2 a obytná plocha čiastočne zrekonštruovaného domu je 120 m2 + podkrovie 120 m2 ďalej na pozemku sa nachádza ďalší rodinný dom 96 m2 postavený z váľkov (vonkajšia fasáda Brizolit). Spomínaný dom je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Domy sú vhodné ako celoročné alebo víkendové bývanie a záhradkárčenie aj pre dve generácie. V rekonštruovanom dome sa na prízemí nachádza: 2x izba , kuchyňa , komora , kúpeľňa s WC s rohovou vaňou a sprchovacím kútom. V podkroví nájdeme 2x priestranné izby. Strešná krytina nedávno menená (Tondach). Okná plastové a v kúpeľni kvalitný obklad. Dom je napojený na elektrickú energiu 220/380 V, obecný vodovod a odkanalizovaný do vlastnej čističky odpadových vôd. (ČOV)

 V zadnej časti pozemku sa nachádza priestranná záhrada s ovocnými stromami. Vykurovanie domu je plánované s krbom na tuhé palivo a podlahovým kúrením. V prípade záujmu o túto nehnuteľnosť a prípadnú obhliadku ma prosím kontaktujte na tel: 0911448250.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1512 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Extravilán
Úžitková plocha:
240 m2
Zastavaná plocha:
216 m2
Podlahová plocha:
240 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Plocha balkóna:
3 m2
Počet balkónov:
1
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan FODOR

Štefan FODOR

Certifikovaný realitný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Česky
  • rusr
  • lrm
  • sora

Oblasti predaja realít sa naplno venujem už viac ako 11 rokov. Hneď po prvom úspešne zrealizovanom predaji som vedel, že práve táto cesta bude tá správna, ktorou chcem kráčať. Myslím si, že kto ma čo i len trochu pozná, vie, že svoju prácu naozaj zbožňujem. Verím, že obchod s nehnuteľnosťami a pomoc ľuďom pri ich dôležitých rozhodnutiach v oblasti kúpy a predaja budú pre mňa celoživotnou profesiou, pretože to vnímam nie len ako prácu, ale aj ako svoj životný štýl. Najväčšou motiváciou je pre mňa spokojnosť klientov a ich pozitívne reakcie. Teší ma rozmanitosť, ktorú do obchodu prinášajú ľudia a nehnuteľnosti svojou jedinečnosťou.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti